REPORTAGE & INTERVJUER
CATARINA ROLFSDOTTER-JANSSON

En av krafterna bakom A Sustainable Tomorrow är journalisten, författaren, föreläsaren och moderatorn Catarina Rolfsdotter-Jansson, som i hela sitt yrkesliv arbetat med hållbarhet.

Läs hela intervjun medCatarina Rolfsdotter-Jansson från a Sustainable Magazine, nummer 1/2018.

LADDA NER
JAKOB TROLLBÄCK

Tillsammans med sina kollegor i New York och Stockholm har Jakob Trollbäck tagit fram den grafiska profilen för FN:s 17 Globala Mål som världens länder enats kring för utrota svält och fattigdom och samtidigt skapa en hållbar framtid för vårt jordklot och alla de människor som lever här.

Läs hela intervjun med Jakob Trollbäck från a Sustainable Magazine, nummer 1/2018.

LADDA NER
LOUISE KÖNIG

Coops hållbarhetschef Louise König utsågs till Sveriges bästa hållbarhetschef 2017. En jury med representanter från bland annat Handelshögskolan, naturskyddsföreningen och tidningen Aktuell Hållbarhet har gjort urvalet. Utmärkelsen delas ut baserat på fyra kriterier; åstadkommen affärsnytta, hållbarhetsnytta, ledarskap samt nytänkande och innovation.

Läs hela intervjun med Louise König från a Sustainable Magazine, nummer 1/2018.

LADDA NER
STAFFAN HANSÉN

Trots att hållbarhetsarbete står högt på agendan i de allra flesta företag idag, missar de stora statliga bolagen att ställa hållbarhetskrav när anställdas pensioner ska placeras. Staffan Hansén, VD på SPP, pratar om hållbarhetsarbetets blinda fläck.

Läs hela intervjun med Staffan Hansén från a Sustainable Magazine, nummer 1/2018.

LADDA NER