page-header

OM OSS

A Sustainable Tomorrow är en modern och unik mötesplats, där broar byggs mellan gräsrötter och de främsta experterna, inspiratörerna och påverkarna i samhället.

OM OSS

A Sustainable Tomorrow (AST) är bäst på möten som får hållbarhet att hända. Vi ser till att personer med olika bakgrund lär känna varandra och utvecklar samarbeten som ger mervärden för individer, företag och samhälle. Näringslivet är en viktig motor för hållbar utveckling. Hållbara affärer kan driva på omställningen och ge kraft åt andra samhällsaktörer.

A Sustainable Tomorrow har den erfarenhet och kompetens som krävs för att arrangera konferenser, workshops och utbildningar med de främsta nationella och internationella föreläsarna och coacherna. Allt med utgångspunkt från de 17 Globala målen för hållbar utveckling där vi konkret hjälper dig och ditt företag eller organisation att uppnå resultat. Vi bidrar till en mer hållbar morgondag och skapar nya affärsmöjligheter genom samarbeten.

  • AST är politiskt och religiöst obundet.
  • AST är ingen lobby- eller påverkansorganisation.
  • AST företräder inget speciellt mål eller sektor. Vi är gränsöverskridande och arbetar utifrån FN:s globala mål nr 17 om ”Genomförande och globalt partnerskap”.
  • AST är ingen specialistorganisation, även om vi har specialister.
  • AST har högt i tak och ger utrymme för olikheter.
  • AST:s huvudpartners har enats om ett manifest och en gemensam värdegrund.
  • AST bygger på gräsrotsfokus, genomförandet i vardagen för många människor från samhällets alla sektorer.
background

Jag tycker att A Sustainable Tomorrow är ett viktigt, gränsöverskridande initiativ som skapar engagemang på olika nivåer i samhället.

FREDRIK REINFELDT som medverkar på vår hållbarhets- och framtidskonferens för sjunde gången den 15/9 2022

MISSA INTE VÅRT NYHETSBREV - Håll koll på nyheter, event och erbjudanden
Var säker på att du inte missar några uppdateringar från AST, från nyheter och datum för uppkommande utbildningar till artist- och föreläsarnamn för uppkommande evenemang.