CITAT

”Vi ser A Sustainable Tomorrow som en brobyggare inom FN:s globala mål nummer 17 – genomförande och globalt partnerskap. Detta är en hållbar arena där vi kan bygga nya relationer och hitta intressanta samarbetspartners från andra branscher.”

– Staffan Hansén, VD SPP Pension & Försäkring

”A Sustainable Tomorrow är en mötesplats där vi genom möten med spännande föreläsare och konferensdeltagare tar ytterligare kliv mot cirkulära lösningar och hållbara affärer.”

– Thomas Bergmark, Sustainability Manager, KAABS Nordic AB

”På Lindéngruppen är vårt mål att våra bolag ska vara ledande i den hållbara omställningen i sina branscher. Vi har alla en möjlighet att bidra till en bättre värld. Ett sätt är att dela kunskap och idéer och skapa nya samarbeten. Det är just det som A Sustainable Tomorrow handlar om.”

– Jenny Lindén Urnes, ägare och ordförande, Lindéngruppen

”Jag har medverkat på A Sustainable Tomorrow tre år i rad och tycker att det är ett viktigt gränsöverskridande initiativ som skapar engagemang på olika nivåer i samhället.”

– Fredrik Reinfeldt, Sveriges statsminister 2006-2014

”A Sustainable Tomorrow är en angelägen plattform som skapar både affärs- och samhällsnytta. Här får jag ökad kompetens i hållbarhetsfrågor samt möjlighet att träffa nya spännande människor.”

– Annelie Johansson, grundare och VD, Happy Economy AB

”Vår medverkan i A Sustainable Tomorrow är ett naturligt sätt att driva och synliggöra frågor som verkligen gör skillnad för att skapa en hållbar framtid.”

– Sven Kristensson, VD och koncernchef för Nederman

”A Sustainable Tomorrow är en mötesplats för smarta bolag som hela tiden jobbar med att positionera sig för framtiden. Det är 13 år kvar tills vi ska leverera på Agenda 2030, fler måste göra mer och framför allt förstå vilken affärsmöjlighet det innebär.”

– Nathalie Green, tidigare kommunikationschef SPP

”A Sustainable Prize betyder enormt mycket för vår verksamhet inom FC Rosengård. Med priset får vi fantastiska möjligheter att utbilda våra ledare och ytterligare stärka deras samhällsengagemang som sträcker sig långt bortom fotbollen.”

– Karin Jarl Månsson, styrelsemedlem i FC Rosengård

”A Sustainable Tomorrow bjuder in till spännande debatt och vi tror att den diskussionen kan leda till innovativa hållbara lösningar, för en bättre framtid!”

– Alexander Hjertström, grundare och VD, Airinum AB

”A Sustainable Tomorrow är en kraftsamling som ger energi för samarbete. En viktig plattform där människor med olika perspektiv länkas samman.”

– Anders Borg, Sveriges finansminister 2006-2014

”Konferensen A Sustainable Tomorrow bjöd också på, förutom fantastiska inspiratörer, möten och intressanta panelsamtal, en spännande workshop där vi deltagare fick utbyta erfarenheter med varandra. Tvärfunktionellt och dynamiskt, precis som jag gillar.”

– Maria Glawe, utsedd till Sveriges bästa lärare 2018 av SydsvenskaIndustri- och Handelskammaren

”Alla stora företag idag har en gång varit små. Att skapa gynnsamma förutsättningar för entreprenörer är alltså en förutsättning för att skapa välfärd. Ska vi lyckas med detta ska vi inte göra världen mindre, tvärtom ska vi med ett gränslöst tänk göra den större och se olikheter som en tillgång. Inte bara ur en humanitär aspekt, utan även ur en ekonomisk- och affärsmässig aspekt.”

– John Hope Bryant, superentreprenör och filantrop. Grundare av Operation HOPE och rådgivare till flera amerikanska presidenter.

“It was clear that A Sustainable Tomorrow is bringing people together from all walks of life dedicated to the same overall goal: Co-creating a world where people, planet and profit thrive.”

– Laura Storm, WEF Young Global Leader och grundare av The Regenerators 

”A Sustainable Tomorrow erbjuder en plattform för att förstärka Malmö stads hållbarhetsarbete genom sitt internationella nätverk och sin erfarenhet av samarbeten.”

– Christer Larsson, stadsbyggnadsdirektör Malmö stad

”Jag gillar upplägget att man inte bara sitter och lyssnar, utan att det finns stort utrymme för att samarbeta redan från början.”

– Hannah Stanton, verksamhetschef för TheGoals.org och medlem i Agenda 2030-delegationen

“If you want to have new ideas, you have to gather people with different backgrounds, what we call cognitive diversity.”

– Eric Singler, generaldirektör för BVA group och vd för PRS IN VIVO

“International partnership is the DNA of successful entrepreneurship and businesses.“

– Soulaima Gourani, entreprenör, rådgivare och föreläsare

”Årets höjdpunkt – detta var verkligen en dag och kväll med högsta kvalitet rakt igenom! Inspirerande och kunniga talare på internationell nivå med en avslutning som kändes riktigt bra – välgörenhet som gör skillnad.”

–  Joachim Hallström, vd och ägare, Finest Cosmetics Nordic AB