ÅRETS KONFERENS

På Dunkers Kulturhus, Helsingborg, den 18/9

Hållbarhets- och framtidskonferens 2019

Välkommen till den sjätte upplagan av A Sustainable Tomorrows hållbarhets- och framtidskonferens den 18 september på Dunkers kulturhus i Helsingborg.

Vi arbetar sedan 2015 utifrån FN:s Globala mål genom att sammanföra personer från näringsliv, akademi, civilsamhälle och offentlig sektor för att öka kunskapen om hur du och ditt företag kan förbättra och påskynda ert hållbarhetsarbete.

Läs vidare för mer information om konferensen eller gå direkt till programmet.

SE PROGRAMMET

Under A Sustainable Tomorrow-dagen får du:

– Föreläsningar: Aktuell kunskap och nya insikter.

– Workshops: Konkreta verktyg till ditt hållbarhetsarbete.

– Möten: Möjlighet till nya relationer och hållbara nätverk.

Pris: 4900 SEK +moms

Biljetter är ej personliga och kan överlåtas, senast 1 veckan innan 18/9 om namnbyte skett skall korrekt namn sändas till info@asustainabletomorrow.se. Biljett återbetalas ej. Fotografering för eget bruk får ske, filmning ej tillåten. Deltagare skall uppge om man ej vill vara med foto under dagen.

För biljettköp, mejla info@asustainabletomorrow.se

 

Årets tema: 

Ett hållbart näringsliv med nästa generation medarbetare, ledare och kunder i fokus.

Hur vill dagens 20–35-åringar arbeta, leda och konsumera? Hur närmar vi oss en generation som söker livskarriär, närvarande ledarskap och verklig samhällsnytta? Under hållbarhets- och framtidskonferensen A Sustainable Tomorrow i Helsingborg diskuteras ett hållbart näringsliv utifrån behov och önskemål hos nästa generation. En generation som har vuxit upp i den digitala åldern med hållbarhet som ett självklart perspektiv på tillvaron.

Våra föreläsare

Jakob Kiefer: Regeringens ambassadör för hållbart företagande öppningstalar.

Fredrik Reinfeldt: Sveriges tidigare statsminister bidrar för fjärde året med en makroanalys utifrån årets tema.

Jana Söderberg: Föreläsare med fokus på neuroledarskap och personlig hållbarhet. Hon ger dig verktygen för ditt hållbara förändringsarbete.

Jakob Trollbäck: Skaparen av den grafiska kommunikationen för FN:s Globala mål. Talar om hållbara varumärken med Louise König.

Louise König: Delar med sig av sin erfarenhet av att bygga hållbara varumärken. Utsedd till Sveriges Bästa Hållbarhetschef.

Jesper Rönndahl: Sveriges främsta vetenskapskomiker, tvåfaldig vinnare av På Spåret och nu senast aktuell med SVT-succén Svenska Nyheter. En stand up-föreläsning om klimatet och din framtid.

Dagens moderator heter Catarina Rolfsdotter-Jansson och är föreläsare, journalist och författare med hållbarhet som specialområde.