page-header

DIGILOG KONFERENS 15/9

Sveriges största digiloga hållbarhets- och framtidskonferens

Den 15 september 2022 arrangerades den nionde upplagan av A Sustainable Tomorrows hållbarhets- och framtidskonferens. Årets fokusområde var Halvvägs till 2030 med Gunhild A. Stordalen som keynote speaker. Evenemanget följdes av cirka 10 000 personer på ett 80-tal lokala hubbar runt om i landet, en dubblering jämfört med fjolåret.

Nytt för 2022 var att konferensen genomfördes som en TV-sändning med en mix av föreläsningar, intervjuer, analyser och kommentarer. Allt livesändes från HETCH i Helsingborg till ett 80-tal hubbar runt om i Sverige, från Luleå i norr till Ystad i söder. Programledare var Catarina Rolfsdotter-Jansson som guidade deltagarna utifrån fokusområdet Halvvägs till 2030 – hur mäter, räknar och samarbetar vi för att komma i mål i tid? Publiken fick lyssna till inte mindre än 21 experter inom ledarskap, upphandling, finansiering, mångfald, lagar och standarder samt cirkulära affärsmodeller.

Bli partner
Vill du engagera dig som huvudpartner, partner eller hubbarrangör? Här kan du läsa mer om våra partnerpaket. Vid intresse eller frågor, vänligen kontakta info@asustainabletomorrow.se.