page-header

ÅRETS KONFERENS

Sveriges största digiloga hållbarhets- och framtidskonferens äger rum den 16 september

Den åttonde upplagan av A Sustainable Tomorrows hållbarhets- och framtidskonferens arrangeras den 16 september 2021. Det blir ett digilogt evenemang med utgångspunkt i Helsingborg och livesändning hos våra hubbar runt om i landet. Se konferensprogrammet här.

Välkommen som huvudpartner, hubbarrangör eller köp en företagslänk för hela företaget. Vid intresse eller frågor, vänligen kontakta info@asustainabletomorrow.se.

Konferensens fokusområde 2021 är Regenerative Business, ett systemperspektiv för att skapa mervärde och accelerera positiv samhällsförändring. Perspektivet, som presenterades vid World Economic Forum i Davos 2020, fokuserar på skalbara lösningar för att skydda, återställa och öka humankapital, miljö och ekonomiska resurser. Det regenerativa perspektivet baseras på lärdomar från naturen.
– Under konferensen ska vi genomlysa regenerativa affärer utifrån socialt, ekonomiskt och ekologiskt perspektiv, berättar Catarina Rolfsdotter-Jansson, innehållsansvarig hos A Sustainable Tomorrow.

Sveriges tidigare statsminister Fredrik Reinfeldt är en återkommande och mycket uppskattad föreläsare hos A Sustainable Tomorrow. Varje år gör han en internationell omvärldsanalys kopplad till de Globala målen och konferensens fokusområde.
– År 2021 känns redan spännande. En ny tid efter Trump och Brexit, som öppnar för nya initiativ, perspektiv och steg framåt i våra globala ansträngningar för att förverkliga de Globala målen. När jag för sjätte gången talar på A Sustainable Tomorrow hoppas jag underbygga denna optimism med konkreta exempel på att en ny resa inletts, säger Fredrik Reinfeldt.