page-header

DIGILOG KONFERENS 15/9

Sveriges största digiloga hållbarhets- och framtidskonferens

Den 15 september 2022 är det dags för A Sustainable Tomorrows nionde upplaga, i digilogt format med hubbar runt om i hela Sverige.

Konferensen arrangeras och livesänds från HETCH i Helsingborg.

Årets fokusområde är Halvvägs till 2030. Den 15 september 2015 samlades världens ledare i FN-skrapan i New York och klubbade igenom världens största och kanske viktigaste projekt: Att vi till år 2030 ska ha utrotat fattigdom, minskat ojämlikheter och löst klimatkrisen. Nu har vi nått halvlek i denna avgörande match och har fakta och upplevelser som kan mätas. Teorier har mött verkliga förutsättningar som nu ger bättre beslutsunderlag, samtidigt som tiden och resurserna minskat.

Fokus på höstens A Sustainable Tomorrow-konferens är att svara på de frågor som många brottas med i sitt arbete med Agenda 2030 genom att visa goda exempel från verkligheten. Hur mäter och samarbetar vi för att komma i mål i tid? Den 15 september ger vi dig svar på dessa frågor genom tydliga exempel på genomförande.

Programinnehåll
• Taxonomin/lagar/direktiv: Dessa lagar berör olika typer av företag i hållbarhetsarbetet.
• Upphandling/verifiering: Så kvalificerar ni er för upphandling på den nya marknaden och verifierar ert hållbarhetsarbete.
• Finansiering: Så kvalificerar ni er för investerare, banker och andra finansiärer.
• Mångfald: Så integrerar ni jämställdhet och mångfald i en organisation.
• Hållbart ledarskap: Så skapar ni ett transformativt och inkluderande ledarskap.

Vi har som alltid näringsliv, offentlig sektor, civilsamhälle och akademi med oss både i program och deltagare. I år har vi utvecklat konferensens upplägg som en TV-sändning med interaktivitet. Detta innebär kortare framföranden och tajtare övergångar. Programmet sänds till cirka 80 hubbar kl 09.00-13.00 från Helsingborg. Fredrik Reinfeldt avslutar sändningen genom att leverera sin sjunde omvärldsanalys på A Sustainable Tomorrow med stor precision. Innehållsansvarig och programledare är som alltid Catarina Rolfsdotter-Jansson. Expertrådgivare för årets fokusområde är Eva Vati, VD och grundare av VERIFY Agency of Sweden.

Bli partner
Vill du engagera dig som huvudpartner, partner eller hubbarrangör? Här kan du läsa mer om våra partnerpaket. Vid intresse eller frågor, vänligen kontakta info@asustainabletomorrow.se.

Se filmen från vår hållbarhets- och framtidskonferens 2021!