PODCASTS
2022 / Att leda hållbarhet – Bo Nilsson, grundare A Sustainable Tomorrow

”Entreprenörskap, samhällsansvar och en drift att hjälpa har gått som en röd tråd genom hela Bo Nilssons liv, och han har under många år engagerat sig i Sydafrikas kåkstäder där han byggt skolor och hjälpt barn och unga till en bättre framtid.”

Podden produceras av Exceed i samarbete med fotbollsprofilen Anders Andersson.

Lyssna här!

2020 / Change Leaders – Mångsysslaren som förenar inre och yttre hållbarhetsfrågor

Catarina Rolfsdotter-Jansson är moderatorn, föreläsaren, journalisten, författaren och programledaren som brinner för hållbarhetsfrågor. Idag jobbar hon med den yttre hållbarheten i sina mediala uppdrag, och med den inre hållbarheten i egenskap av yogalärare. Catarina är bland annat programledare för Climate Action News, kopplat till nätverket We Don’t Have Time.”

Lyssna här!

2019 / FUF-podden – Möt svensken som designade de globala målen

”Att kommunicera stora FN-dokument till världen är ingen lätt uppgift. Den svenske designern Jakob Trollbäck tog sig an uppgiften att kommunicera de globala målen till en bred global allmänhet. Han skapade ett rutnät av färger, symboler och enkla ord. I podden berättar Jakob Trollbäck om hur det gick till när han gjorde de globala målen lättillgängliga. Han ger dessutom några tips om hur du kan kommunicera komplexa frågor.”

Lyssna här!

2019 / Klimatekot –  Yoga dig klimatsmart

”Att hitta lugnet kan hjälpa dig att hålla fokus och nå dina mål. Det kan också hjälpa dig att bli mer klimatsmart och fatta rätt beslut i vardagen. Det säger Catarina Rolfsdotter Jansson som har jobbat med klimatfrågan i stort sett hela sitt liv. Hon är journalist, moderator och föreläsare och har skrivit inte mindre än 12 böcker. Catarina är också talesperson för Föräldravrålet och i det här avsnittet framtidsspanar vi, funderar över Gretaeffekten och Catarina berättar hur hon nyligen fick hela FN att ställa sig upp för att visa att de nu tänker ta ansvar för barnens framtid.”

Lyssna här!

2018 / Jakob Trollbäck – Skaparen av den grafiska kommunikationen för de Globala målen

Ett unikt samtal med Jakob Trollbäck och Anna Bruun Månsson om de Globala målen i din verklighet under ledning av Catarina Rolfsdotter-Jansson.

Lyssna här!

Producerad i samarbete med Radio Båstad.

2016 / Att leda sig själv, andra och sitt företag in i framtiden!

Ett unikt, annorlunda och gränslöst samtal mellan den välkända coachen, författaren och föreläsaren Jana Söderberg och den legendariska företagsledaren Jan Carlzon samt några spännande unga gäster.

Lyssna här!

Producerad i samarbete med Radio Båstad.