page-header

VILKA ÄR VI

A Sustainable Tomorrow är en modern och unik mötesplats, där broar byggs mellan gräsrötter och de främsta experterna, inspiratörerna och påverkarna i samhället.

VILKA ÄR VI

A Sustainable Tomorrow är en modern och unik mötesplats, där broar byggs mellan gräsrötter och de främsta experterna, inspiratörerna och påverkarna i samhället. Det är en igångsättare av verkliga samarbeten med verkliga resultat och en nödvändig medspelare för alla aktörer i tillväxtregionerna för att realisera hållbarhetsmålen. Vi önskar komplettera och förstärka pågående arbete med extra resurser inom utifrånperspektiv, mångfald och genomförande kraft tillsammans. AST vill förkroppsliga mål nummer 17 genom att motivera och driva nya samarbeten och partnerskap över de synliga och osynliga gränserna.

background

Jag har medverkat på A Sustainable Tomorrow två år i rad och tycker att det är ett viktigt gränsöverskridande initiativ som skapar engagemang på olika nivåer i samhället

FREDRIK REINFELDT

MISSA INTE VÅRT NYHETSBREV - Håll koll på nyheter, event och erbjudanden
Var säker på att du inte missar några uppdateringar från AST, från nyheter och datum för uppkommande utbildningar till artist- och föreläsarnamn för uppkommande evenemang.