VI GÖR A SUSTAINABLE TOMORROW MÖJLIGT
BO NILSSON

Entreprenör och grundare som arbetat med relationer och nätverk hela sitt liv.

Utvecklar företag inom ett brett spektra av branscher i Sverige, Norge och Afrika med samma gemensamma nämnare: att få människor med olika bakgrund, kompetenser och erfarenheter att vilja samverka för att skapa hållbara och långsiktiga resultat.

LÄS MER
CATARINA ROLFSDOTTER-JANSSON

Moderator, föreläsare och författare med internationellt perspektiv som i januari 2018 kommer ut med sin 12:e bok – Hållbar människa. Catarina är en av de mest erfarna kommunikatörerna inom området hållbar utveckling­­­ i Sverige. Hennes föreläsningar får dig att tänka i nya banor, ger dig ny kunskap och sår frön till nya affärsidéer.

Innehållsansvarig för hållbarhetskonferenserna samt moderator.

JAKOB TROLLBÄCK

Internationell grafikerlegend verksam i New York sedan 1990 och grundare av kommunikationsbyrån Trollbäck + Company och The New Division.

Vinnare av Swecos Hugopris 2017: Årets inspiratör. Jakob Trollbäck visar att innovationskraft och smarta idéer driver samhällsutvecklingen framåt. Han har löst  kommunikationsutmaningen av de Globala målen genom att utforma formspråket och på så vis underlätta för 7 miljarder människor att förstå FNs nya hållbarhetsagenda.

Föreläsare och bollplank.

Jana Söderberg

Jana är en av Sveriges främsta coacher och uppskattad föreläsare, kursledare och inspiratör med hjärnforskning och prestationer i fokus.

Med sin humor och unika förmåga att sätta fingret på den ömma punkten hjälper och uppmuntrar hon allt från småbarnsföräldrar, elitidrottare till företagsledare. Du äger ditt liv, dina tankar och dina beslut. Det är något som Jana Söderberg vill förmedla till sina klienter och kunder. Hon har ett kompetent team av coacher och specialister för att träna dig.

Huvudcoach i Regional Team.

VÅRA FÖRELÄSARE & AMBASSADÖRER

Fredrik Reinfeldt

John Hope Bryant

Kattis Ahlström

Agneta Sjödin

Henrik Mitelman

Lars Johansson

Christian Ziese

Kenny Jönsson

Sofia Arvidsson

Max Granström

Jana Söderberg

Thomas Ravelli

David Carlqvist

Peter Bengtsson

Olle Sarri

Kenth Hultqvist

Erik Fernholm

Carolina Gynning

Dan Olofsson

Lars Kry

Kennet Andersson

Jonas Claesson

Anna Dyhre

H.K.H Prinsessan Sofia

Soulaima Gourani

Anders Borg

Eric Singler

Laura Storm

Hannah Stanton

Frans Johansson

Staffan Hansen

Jakob Trollbäck

Philip Warkander

Anna Bruun Månsson